PELI™ CASES

VEERKRACHTIG HPX™ en SUPERLICHT HPX²™ POLYMEER: Behuizing tegen hoge impact.

Lichtgewicht en robuust, de Peli™ Storm Cases™ zijn het resultaat van jaren perfectioneren en testen in zowel het laboratorium als in de praktijk. Van het eigen HPX™ of HPX²™ hars dat zeer sterk is tijdens impacttesten bij lagere temperaturen tot de gepatenteerde sloten welke eenvoudig te openen zijn, elk facet van deze lichtgewicht koffers is gecreëerd om uw vitale spullen te beschermen.

In 2016 is een nieuwe stap gezet in de bescherming van uw kostbare producten met de lancering van de Peli™ Air Cases™. Deze nieuwe koffers zijn ontworpen om dezelfde duurzaamheid te bieden, maar met vermindering van het gewicht van de koffers tot 40% en met nieuwe, extra maten die het huidige Peli- en Peli Storm-assortiment uitbreiden.

Peli Air cases zijn beschikbaar in hoge en langwerpige, reisklare formaten, en zijn samengesteld uit premium lichtgewicht HPX2-hars, de volgende generatie van Peli’s gepatenteerde productformule die impact afweert en beschadigingen voorkomt. De 1535 Peli Air case (handbagage met wieltjes) is speciaal ontworpen voor de intensieve reiziger en de 1615 Peli Air case (incheckbagage met wieltjes) voldoet aan de huidige afmetingsvereisten van luchtvaartmaatschappijen. Andere nieuwe modellen zijn de middelgrote 1485, 1525, 1555 en 1557 en de grotere 1605, 1607 en 1637 koffers.

Extra modellen worden momenteel ontwikkeld, en de verwachting is dat er meer dan 20 nieuwe formaten zullen worden gelanceerd in de komende 18 maanden. Elke koffer ondergaat dezelfde rigoureuze prestatietests (impact, vallen, onderdompeling, hoge en lage temperaturen) die Peli™ al 40 jaar toepast.

Waterdicht in zware omstandighedenBestand tegen haaien!Beresterke Peli Storm Cases

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products S.L.U., zijn hoofdvestiging, dochterondernemingen en/of filialen.