Rip-Tie Kabelmanagement

Rip-Tie kabel wraps en banden zijn de standaard in herbruikbaar kabel management en organisatie. In de producten wordt gebruik gemaakt van de VELCRO Hook & Loop materialen.


CableWrap
Gepatenteerd ... één uiteinde blijft permanent bevestigd aan de kabel ... het andere uiteinde is voorzien van een treklip  om de Rip-Tie met één hand los te maken.


 


CableCatch
Veranker snoeren, kabels en draden netjes langs oppervlakken, en uit de weg. 

 
CableHanger
Hecht de CableHanger permanent aan een verticale paal en wikkel vervolgens rond de kabel bundel. Houdt gegroepeerde bundels gescheiden van elkaar.


 

 
CinchStrap
Heavy duty kabelbinders met extra sterkte en houdkracht, een voorbeeld van strenge normen voor de beste kwaliteit. 


CableCarrier
De Rip-Tie CableCarrier kan worden gehangen aan een riemlus of gereedschapsgordel voor een gemakkelijke toegang tot extra kabels: netsnoeren, speakerdraad, microfoon- of verlichtingskabels.


 


EconoWrap
Kan gebruikt worden om eenvoudige draad of kabelbundels te dragen, makkelijk in het gebruik, met Gentle Hold Klittenband, gestikt, niet met warmte verlijmd.


 


EconoCatch
De lijm aan de achterzijde, op basis van rubber, zorgt voor een flexibele en snelle hechting op tafels, muren, computers en vele andere soorten apparatuur.


 


EconoCinch
De sluiting werkt als een katrol, waardoor u een soort van hefboom heeft om de band zo strak te trekken als dat nodig is. De niet-metalen gesp is veilig te gebruiken rond elektrische en magnetische installaties.

Rip-Tie Lite
Gemaakt uit één stuk dubbelzijdige klittenband, met een gestanste gleuf voor bevestiging aan een enkele kabel. Ideaal voor gebruik in apparatuur, home theater en audio systemen, apparaten en nog veel meer.

WrapStrap
Een enkele strook van dubbelzijdige klittenband, die snel en eenvoudig rond bijna alles te wikkelen is. Één van de best verkopende items.


 


RipWrap
Kan worden gebruikt om laagspanningskabels te bundelen, in plaats van met nylon draad of tape. Zowel dichte als geperforeerde rollen zijn beschikbaar. Polyester constructie maakt deze wrap ideaal voor maritieme en outdoor installaties.


 


Rip-Tie Mini
Perfect voor kabeltjes van mobiele telefoons, kleine acculaders, de snoeren van oortelefoons van draagbare muziekspelers, en elke kleine bundel van kabeltjes.


 


Unitag
Snelle en eenvoudige installatie op elke kabel. Duidelijke identificatie van kabels. Bespaar tijd bij het oplossen van netwerkproblemen.