IBC 2016 RAI Amsterdam 9-13 september 2016

Kom naar de IBC 2016 in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 13 september 2016!

 

Een aantal weken terug zijn de nieuwe PELI AIR CASES in Nederland gepresenteerd door Tempesta Trading.

 

Deze nieuwe koffers zijn ontworpen om dezelfde duurzaamheid te bieden als de Peli Traditional en Peli Storm Cases, maar met vermindering van het gewicht van de koffers tot 40%, en met nieuwe, extra maten die het huidige Peli- en Peli Storm-assortiment uitbreiden.

Dankzij de samenwerking met een team van materiaalwetenschappers, is Peli in staat geweest om de lichtste beschermingskoffers te ontwikkelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Inmiddels zijn alle voorlopig beschikbare Peli Air cases voorradig, en we nodigen u dan ook van harte uit al deze nieuwe modellen ‘live’ te komen bezichtigen op de IBC2016 in Amsterdam. Deze beurs wordt gehouden van 9 tot en met 13 september 2016 in de RAI in Amsterdam. De IBC is het belangrijkste jaarlijkse evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, het beheer en de levering van entertainment en nieuwsinhoud wereldwijd.

Breng een bezoek aan Tempesta Trading in Hal 6, standnr A06 (http://ibc16.mapyourshow.com/7_0/floorplan/?hallID=B&selectedBooth=A06) en ervaar zelf het revolutionaire ontwerp van deze koffers. Onze professionals staan u vakkundig te woord onder het genot van een lekkere kop koffie.

Vind hier de informatie over openingstijden en route: http://www.ibc.org/visit-ibc-explore-learn-and-network/faqs#Opening Times

Of neem contact met ons op: info@tempesta-trading.nl of +31 (0) 13 - 52 303 91