Beurs Maritime Industry 2017 te Gorinchem

9, 10, 11 mei 2017 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem, en Tempesta Trading laat daar de nieuwste producten en ontwikkelingen zien binnen het bedrijf. 

Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa: de grootste binnenvaartvloot van Europa en een zeer diverse samenstelling van zeeschepen, met daarnaast een van de grootste havencapaciteiten ter wereld, Nederland staat namelijk in de top 10 van grootste havens. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. 

Tijdens de 2017 editie van Maritime Industry wordt de grootste beursvloer ooit doorgevoerd. Hiermee wordt de vertegenwoordiging van de maritieme sector nog uitgebreider waardoor nieuwe bezoekers getriggerd worden! Kortom, een nog breder bereik! 

Ook de extra beleving tijdens de beurs wordt doorgezet tijdens deze editie! Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om te netwerken, direct zaken te doen met voor u interessante exposanten en inspiratie op te doen vanuit de branche. 

Maritime Industry is de de uitgelezen gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, kennis te vergaren, kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen en de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen. Deze vakbeurs wilt u niet missen!

Wij ontmoeten u graag tijdens Maritime Industry 2017 op standnummer 265!

 

Klik hier voor meer informatie over de beurs.