Specialisten in Efficiency, Veiligheid en Bescherming!

Tempesta Trading zorgt al geruime tijd voor de optimale bescherming van uw kostbare goederen bij transport. Binnen de onderneming werken diverse specialisten met een erg ruime ervaring binnen de verpakkings- en transportsector, waardoor altijd een juiste oplossing voor uw verpakkingsprobleem wordt geboden.

Tempesta Trading is al jaren importeur voor de Benelux van de Peli Storm Cases; kwalitatief hoogstaande kunststof koffers van Amerikaanse makelij, verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ook Peli Coolers behoren tot het programma, met extreme koeleigenschappen in een robuuste behuizing.
Daarnaast is Tempesta Trading in 2016 aangesteld als Gecertificeerd Distributeur van de Peli Air Cases, welke tot wel 40% lichter en net zo sterk zijn als de bestaande "classic" koffers.
De Peli Cases zijn vooral bekend door de robuuste veerkrachtige behuizing welke enorm goed bestand is tegen hoge impact, de gas-, water-, en luchtdichte afsluitingen en de levenslange garantie*. (*waar wettelijk mogelijk)

In 2016 is het leveringsprogramma enorm uitgebreid.
Voor de realisatie van een veilige werkomgeving is voldoende verlichting enorm belangrijk. Als die werkplek zich iedere keer ergens anders bevindt, moet deze verlichting makkelijk en veilig te transporteren zijn. De oplossing daarvoor is Peli RALS; robuuste draagbare LED verlichting met een enorme gebruiksduur.


De producten van Tempesta Trading worden toegepast in een zeer brede markt, met name in het hogere segment, zoals bijvoorbeeld in de elektronica-industrie, de apparatenbouw, de hoogwaardige meetinstrumenten-industrie, de duik-industrie, de professionele foto-industrie, de verpakkingsindustrie, bij defensie, off-shore, weg- en waterbouw etc. etc.

 

De perfecte producten zorgen, samen met de jarenlange ervaring en grote productkennis van de specialisten van Tempesta Trading, voor een efficiënte en veilige werkplek, en voor de ultieme bescherming van uw kwetsbare producten. Daardoor weet u gewoon zeker dat het vertrouwd is.

 

Ook voor Maatwerk. Op de website worden enkel de standaard producten afgebeeld, maar uiteraard zijn maatwerk interieurs, bedrukking of andere aanpassingen mogelijk. Aarzel niet en stuur een mail naar info@tempesta-trading.nl of bel +31 (0)13 52 303 91

 


Tempesta Trading verkoopt enkel aan een distributienetwerk van resellers en grootverbruikers in de diverse genoemde branches.

Over Tempesta Trading