PELI™ ELITE COOLERS

 

De Peli Koelboxen zijn speciaal ontworpen voor extreem buitengebruik. De Peli Elite-koelers zijn de meest duurzame koelers op de markt en bieden 10 dagen ijsbehoud (van toepassing op de meeste modellen). Ze zijn uit stevige en zeer duurzame polymeren gemaakt en beschikken over veilige druk-en-trek-sluitingen, een speciale o-ringafdichting voor koelapparaten en dubbele handgrepen voor eenvoudig vervoer.

Het model koeler 20QT bevat een roestvrijstalen slotbescherming welke kan worden gebruikt als flesopener, vier geïntegreerde bekerhouders op het deksel en een extra breed handvat voor eenvoudig dragen.

De extreem stevige koelers zijn bestand tegen zoutcorrosie, blootstelling aan de zon, slijten en schuren alsmede ruw gebruik. Alle Elite-koelers worden gedekt door de legendarische Levenslange garantie voor uitmuntendheid van Peli * (Indien wettelijk toegestaan)

 

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products S.L.U., zijn hoofdvestiging, dochterondernemingen en/of filialen.

 

 

 

20QT ELITE COOLER
35QT ELITE COOLER
45QT ELITE COOLER
45QW ELITE COOLER
65QT ELITE COOLER
95QT ELITE COOLER