Peli introduceert de koffers voor GoPro® Cameras

De Peli Storm iM2050 GP1 and GP2

De perfecte match moest zo zijn. De extreemste camera had de beste bescherming nodig. Voor alle avontuurlijke filmmakers, heeft Peli de Peli Storm iM2050 GP1 en GP2 koffers gelanceerd voor gebruik met GoPro® camera's. Gebouwd binnen de legendarisch sterke Peli ™ Storm Case ™ iM2050, wordt de GP1 voorzien van op maat gemaakt schuim voor één GoPro camera, montagebeugels en accessoires. De GP2 met aangepast schuim beschermt tot twee GoPro camera's met montagebeugels en accessoires. In beide gevallen geschikt voor alle GoPro camera's, waaronder de HERO®3 +, HERO3, HERO2 en de originele HERO.

iM2050 (2)

Net als alle andere Peli Storm Cases, maken de GP1 en GP2 gebruik van een high-performance HPX ™ polymeer constructie om de gevoelige apparatuur te beschermen tegen de zwaarste omstandigheden op aarde. Ze beschikken ook over zeer sterke Press & Pull sloten om ervoor te zorgen dat de koffer veilig gesloten blijft in ruwe omstandigheden. Extra functies zijn onder andere een deksel uitgerust met een polymeer o-ring voor een stof- en waterdichte afdichting, en een automatisch drukregulerend Vortex ™ ventiel, welke binnendringen van vocht in de koffer voorkomt, alsook het vacuüm-sluiten, zodat de koffer eenvoudig op elke hoogte te openen is.

iM2050 (3)

GoPro camera's hebben avontuurlijk film maken naar een ander niveau gebracht. Nu, met de Peli Storm iM2050 GP1 en GP2 Koffers, die worden ondersteund door een levenslange Excellente garantie, is er geen plek waar je ze niet mee naar toe kan nemen. Dus, waar ga je heen?