Peli™ Remote Area Lights

Peli™ Products biedt een volledig assortiment van Remote Area Lighting Systems (RALS) die draagbare, krachtige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke belichtingstechnologie levert voor afgelegen terreinen en algemene toepassingen.


Peli
 fabriceert diverse RALS, waarbij ze allen een ecologisch verantwoord alternatief vormen voor verspillende lampen die worden aangedreven door een generator. Ze zijn gebouwd met veelzijdigheid in het achterhoofd, waarbij sommige modellen 2/4 zwenkbare en op meerdere posities inzetbare masten (uitbreidbaar tot +1,8 m) en 360 graden draaiende lichtbalken bevatten. De hoofdlampen (met diverse helderheidsinstellingen) worden door een verzegelde, oplaadbare 12-volt batterij (onderhoudsvrij in de extreem duurzame Peli-behuizingen die ze vaak hebben) gevoed.

 

Sommige modellen, de 9460RS en 9470RS, hebben drie extra functies in vergelijking met de standaardmodellen: activering op afstand, een trolley voor diverse terreinen en een 12-volt voedingsaansluiting. Peli biedt ook een RALS-model, 9435, dat is goedgekeurd door ATEX Cat. 3 (Zone 2), waardoor het kan worden gebruikt in gevaarlijke gebieden (controleer ATEX-certificeringen/-zones).

 

 

Alle draagbare belichtingsmodellen worden gevoed door een oplaadbare batterij. Daarnaast is bij de meest recente modellen, 9490 en 9480, de batterij verwisselbaar tussen de twee modellen. Dat is een fantastische functie, aangezien er daardoor een extra batterij kan worden ingezet en de gebruiker kan genieten van een dubbele gebruiksduur.

 

Er wordt gebruikgemaakt van zeer geavanceerde LED's, waarbij sommige tot +6.000 lumen aan krachtige lichtopbrengst leveren en een gebruiksduur hebben van 40 uren (controleer de specificaties van elk model). Ze functioneren geluidloos, verspreiden geen dampen, zijn licht van gewicht (eenvoudigere handmatige bediening), hebben geen kabels om over te struikelen, geen breekbare glasdelen en lage werkingstemperaturen.

 

 

Bekijk het model dat het best bij u past. https://www.peli.com/eu/en/products/remote-area-lights

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products S.L.U., zijn hoofdvestiging, dochterondernemingen en/of filialen.

9000 Lichtkoffer
9600 Modular Light
9490 RAL
9460 RAL