Peli Storm Cases voor Drones

Ontdek het Pick’N'Pluck schuim!

 

Eindelijk heb je 'm. Jouw drone. Je bent al een tijdje aan het afwegen wat de beste optie zou zijn, zoveel tijd doorgebracht met vergelijken. En ten slotte is hij van jou. Nu is er nog slechts één detail niet ingevuld: hoe kan je 'm vervoeren?

 

Neem geen enkel risico, zo'n kostbaar product vereist de beste bescherming. En dat is een sterke, lichtgewicht, waterdichte en onvoorwaardelijk gegarandeerde Peli Storm Case. Niet alleen omdat deze bestand is tegen invloeden van buitenaf en slechte omstandigheden, maar ook omdat de schoonheid van binnen zit. We hebben het over het Pick 'N' Pluck ™ schuim.

 

Het laat je het interieur aanpassen aan je spullen. Een eenvoudig doe-het-zelf-systeem voor het op maat vormgeven van het interieur van de koffer op de afmetingen van je drone. Lagen van schuim zijn voorgestansd in kleine blokjes, dus je hoeft alleen de buitenmaten van de apparatuur op te meten en overbodige delen weg te plukken. Dankzij de aangepaste uitsnede, zal je drone veilig worden beschermd in de koffer, en zal je iedere ongewenste invloed op de drone voorkomen.

 

Wat is nu de beste optie?

 

IM2600 en IM2620 Storm Case

Peli Storm cases zijn de beste oplossingen voor professionals. Neem je drone overal op wielen mee naar toe met de IM2620 Storm Case. Waterdicht, slagvast en stofdicht, met inwendige afmetingen van 53,9 x 40,6 x 26.9cm. Geen wielen nodig? Dan zou de IM2600 perfect voor je kunnen zijn. Met inwendige afmetingen van 50,8 x 35,6 x 19,6cm, en ook deze eenvoudig te openen met dubbel-stap sluitingen. Onvoorwaardelijk gewaarborgd, zijn de Peli Storm Cases de beste oplossingen voor professionals. Kies je koffer in het zwart, geel of olijfgroen.